Den vandrende vismannen

Jeg har en hemmelighet jeg vil dele med verden.

I mange år har jeg med jevne mellomrom møtt en vandrende vismann som har gitt meg informasjon om forskjellige tema jeg har lurt på i mitt eget liv. Hver gang har han kommet i perioder hvor jeg har slitt eller hatt viktige spørsmål på hjertet som jeg har trengt svar på for å ta viktige og riktige valg for komme meg videre i livet.

Vismannen ønsker ikke å stå frem med navn, da han er litt ukomfortabel med å bli gjenkjent. Han eier ikke telefon, eller data da han er som sagt er en vandrende vismann som ikke eier annet enn klærne han står i og en ryggsekk med de mest nødvendige tingene for å overleve uansett hvor han er.

Noen ganger har det gått år mellom hver gang jeg har møtt han og andre ganger har han dukket opp hyppigere i livet mitt. Sist i dag møtte jeg han og han ga meg svar og innsikt i det jeg lurte på. Det vil jeg dele i første post i bloggen post som handler om Kjærlighet i nære relasjoner.

Han fortalte meg at han ville komme å besøke meg oftere i tiden fremover, og han ville gjerne ville hjelpe flere mennesker med å forstå seg selv og livet sitt, slik at de kunne ta gode valg og skape harmoni og balanse.

Vismannen som jeg velger å kalle han siden han vil være anonym, ga meg derfor et oppdrag med å samle sammen spørsmål folk hadde på hjertet om livet sitt som de trengte svar på. Det kan være spørsmål om jobb, familie, kjærlighet, rus, glede, takknemlighet, sorg, sinne, hat, bitterhet, penger, følelser, seksualitet, lidenskap, meningen med livet eller hva som helst.

Jeg oppfordrer derfor alle til å komme med spørsmål om livet sitt her i bloggen til Den vandrende vismannen. Jeg kan ikke love når han kommer tilbake eller om han vil svare på alle spørsmål, men han har lovet at det skal han, så det stoler jeg på. Han har aldri sviktet meg når det gjelder som mest. Han var veldig klar på at det måtte være flere som spurte om det samme før han kommer tilbake og svarer og at han ikke ville svare direkte til en og en person, men heller dele med meg et og et tema omkring det folk spør mest om. Når nok mennesker har spurt om samme tema vil han komme tilbake til meg og dele av sin visdom omkring tema og på den måten inspirere andre mennesker til å forstå hvorfor livet deres er som det er. Jeg er veldig spent på fortsettelsen…

IMG_2572.JPG

Jeg vil også dele visdoms quotes og bilder kommunisere med leserne i denne bloggen og hjelpe de som jeg selv kan hjelpe mens vi venter på at Vismannen skal komme tilbake å gi oss svar 🙂

Fyr løs kjære lesere ❤

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s